Hi Unity
Hi Unity
Introducerar en ny typ av gravsten, ett nytt sätt att minnas och ett digitalt ritverktyg.2022-01-31T09:48:49+01:00

En sten i stål

Ett nytt sätt att minnas de som lämnat oss

Att minnas de som lämnat oss har alltid varit betydelsefullt, oavsett kultur, tro och tid i historien. Därför vill vi blicka framåt. Skapa produkter och koncept för dagens och kommande generationer, utan att förlora de traditioner som är så viktiga för oss. Att ha en plats att gå till. En plats för saknad och reflektion. En stunds andrum. Ett nytt sätt att minnas.

När du väljer våra produkter går en del av summan till organisationer som hjälper andra till ett längre liv. För vi tycker att det borde vara en självklarhet, att en bransch som jobbar med döden ska vara med och bidra till livet.

Vår vision är att bidra till en framtid där människor lever längre tillsammans.

Gravstenar

För dig som har en grav att gå till. Headstone Hi är en gravsten som finns med eller utan minnesskåp. Oavsett vilken modell du väljer, speglar den blanka framsidan dina känslor och omgivningens natur på ett vackert sätt.

01

Läs mer

Minnesstenar

02

Thinstone Hi finns för dig som vill skapa en egen minnesplats att gå till när avståndet till den du saknar är för stort. Placera Thinkstone Hi i hemmet, trädgården – eller på den plats där du känner närhet till den som lämnat.

Läs mer

”Arbetet i sorgen är att komma ihåg – mer än att säga adjö”

— George E Valliant

Minnesmonument

Vi hjälper kyrkliga samfund att utforma koncept i sin helhet, att skapa rum i rummet, att med form, ljud och ljus öppna upp sinnen.
Med Thinkstone Hi Memorial skapar vi välkomnande miljöer och ytor för reflektion till minneslundar, askgravlundar, askgravplatser och minnesplatser.

03

Läs mer

Pay it forward

Döden är oundviklig, men sjukdomar behöver inte vara det. Hi Unity har bestämt sig för att göra ett aktivt val – när du handlar av oss så går en del av summan till den organisation som du väljer. Det gör att vi tillsammans bidrar med pengar till forskning. Pay It Forward – när någon dör så får en annan människa chans att leva längre.

Ellas Hjältar
Hjärnfonden
Hi unity stödjer Spädbarnsfonden
Hjärt-Lungfonden
Suicide Zero

Senaste reflektionerna

Reflektioner får oss att blicka bakåt, men också se framåt. Vi pratar om människorna som saknas, som fortfarande finns och som minns. Om döden, livet – och allt däremellan.

Alla reflektioner
Alla reflektioner

Ellas Hjältar uppfyller barns drömmar

20 januari, 2022|Livet, Pay it Forward, Vägen framåt|

Det finns många barn som har det svårt. Oavsett om det beror på att någon i familjen är sjuk, att barnet själv drabbats av sjukdom eller utsatts för andra saker som barn inte ska behöva gå igenom, så finns Ellas Hjältar där. Genom att uppfylla drömmar eller erbjuda stöd, [...]

Till toppen