Nytänkande produktutveckling

Ett nytt sätt att minnas de som lämnat oss

Att minnas de som lämnat oss har alltid varit betydelsefullt, oavsett kultur, tro och tid i historien. Därför vill vi blicka framåt. Skapa produkter och koncept för dagens och kommande generationer, utan att förlora de traditioner som är så viktiga för oss. Att ha en plats att gå till. En plats för saknad och reflektion. En stunds andrum. Ett nytt sätt att minnas.

När du väljer våra gravstenar går en del av summan till organisationer som hjälper andra till ett längre liv. För vi tycker att det borde vara en självklarhet, att en bransch som jobbar med döden ska vara med och bidra till livet.

Vår vision är att bidra till en framtid där människor lever längre tillsammans.

Gravstenar

För dig som har en grav att gå till. Headstone Hi är en gravsten som finns med eller utan minnesskåp. Oavsett vilken modell du väljer, speglar den blanka framsidan dina känslor och omgivningens natur på ett vackert sätt.

01

Ljusbärare

02

Efter att ha studerat formen på en diamant skapades Heli. Som en egen prisma eller tillsammans med andra lyser Heli upp omgivningen. Heli är en helt ny typ av ljusbärare.

Urnpiedestal

03

Nicola är en piedestal vars syfte är att lyfta upp urnan så att den blir mer synlig. Nicola gör sig lika bra tillsammans med ett blomsterarrangemang som utan.

Ljus- och blombärare

Omni- är ett latinskt prefix som betyder ”alla” eller ”varje”. Som en omfamning vill vi att Omni ska finnas där. För alla som behöver och för varje individ. Omni är en flexibel produkt med många användningsområden och kan användas både inomhus och utomhus.

04

Urnbord

Med Indie urnbord finns det plats för både dekorationer och fotografier. Dessutom får handbuketterna en given plats alldeles intill, väl synliga genom hela ceremonin.

05

Pay it forward

Döden är oundviklig, men sjukdomar behöver inte vara det. Hi Unity har bestämt sig för att göra ett aktivt val – när du handlar en gravsten av oss så går en del av summan till den organisation som du väljer. Det gör att vi tillsammans bidrar med pengar till forskning. Pay It Forward – när någon dör så får en annan människa chans att leva längre.

Ellas Hjältar
Hjärnfonden
Hi unity stödjer Spädbarnsfonden
Hjärt-Lungfonden
Suicide Zero

Senaste reflektionerna

Reflektioner får oss att blicka bakåt, men också se framåt. Vi pratar om människorna som saknas, som fortfarande finns och som minns. Om döden, livet – och allt däremellan.

Ellas Hjältar uppfyller barns drömmar

20 januari, 2022|Livet, Pay it Forward, Vägen framåt|

Det finns många barn som har det svårt. Oavsett om det beror på att någon i familjen är sjuk, att barnet själv drabbats av sjukdom eller utsatts för andra saker som barn inte ska behöva gå igenom, så finns Ellas Hjältar där. Genom att uppfylla drömmar eller erbjuda stöd, [...]

Titel

Till toppen