Hi unity AB
Hi unity AB
Introducerar en ny typ av gravsten, ett nytt sätt att minnas och ett digitalt ritverktyg.2021-12-17T12:20:14+01:00

En plats för reflektion. En stunds andrum. En känsla av kontakt. Ett nytt sätt att minnas.

— Linda Åkesson

Thinkstone gravsten

Lansering inom kort

Ett nytt sätt att minnas de som lämnat oss

Att minnas de som lämnat oss har alltid varit betydelsefullt, oavsett kultur, tro och tid i historien. Därför vill vi blicka framåt. Skapa produkter och koncept för dagens och kommande generationer, utan att förlora de traditioner som är så viktiga för oss. Att ha en plats att gå till. En plats för saknad och reflektion. En stunds andrum. Ett nytt sätt att minnas.

När du väljer våra produkter går en del av summan till organisationer som hjälper andra till ett längre liv. För vi tycker att det borde vara en självklarhet, att en bransch som jobbar med döden ska vara med och bidra till livet.

Vår vision är att bidra till en framtid där människor lever längre tillsammans.

Gravstenar

För dig som har en grav att gå till. Headstone Hi är en gravsten som finns med eller utan minnesskåp. Oavsett vilken modell du väljer, speglar den blanka framsidan dina känslor och omgivningens natur på ett vackert sätt.

01

Läs mer

Minnesstenar

02

Thinstone Hi finns för dig som vill skapa en egen minnesplats att gå till när avståndet till den du saknar är för stort. Placera Thinkstone Hi i hemmet, trädgården – eller på den plats där du känner närhet till den som lämnat.

Läs mer

”Arbetet i sorgen är att komma ihåg – mer än att säga adjö”

— George E Valliant

Minnesmonument

Vi hjälper kyrkliga samfund att utforma koncept i sin helhet, att skapa rum i rummet, att med form, ljud och ljus öppna upp sinnen.
Med Thinkstone Hi Memorial skapar vi välkomnande miljöer och ytor för reflektion till minneslundar, askgravlundar, askgravplatser och minnesplatser.

03

Läs mer

Varför? Det finns ett därför

Allt började med en saknad, ett behov och en erfarenhet som till sist blev till en vision. Nu är det dags att göra verklighet av den visionen – som i grunden handlar om så mycket mer än bara en gravsten.

Läs mer

Senaste reflektionerna

Reflektioner får oss att blicka bakåt, men också se framåt. Vi pratar om människorna som saknas, som fortfarande finns och som minns. Om döden, livet – och allt däremellan.

Alla reflektioner
Alla reflektioner

Med rum för minnen

29 september, 2021|Minnen, Saknad|

När Håkan förlorade sin pappa ville han ha både en vacker och lättskött gravplats. Hi Unitys alternativ blev lösningen. Gravstenen i stål med tillhörande minnesskåp gav honom möjligheten att förvara minnen från sin pappa, utan att de blir förstörda av väder och vind. Den blanka ytan gör att gravstenen [...]

Till toppen